Роналду і ексзірка Динамо не забили пенальті в матчі Євро: результат драматичної гри Португалії і Словенії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1099
4 голоси
Роналду і ексзірка Динамо не забили пенальті в матчі Євро: результат драматичної гри Португалії і Словенії
Кріштіану Роналду. Фото: AP
У понеділок, 1 липня, збірна Португалії обіграла команду Словенії (0:0, пен. 3:0) у рамках 1/8 фіналу Євро-2024. Долю зустрічі вирішила перша серія пенальті на турнірі.

Португалія здолала Словенію (0:0, пен. 3:0) в 1/8 фіналу Євро-2024.

Поєдинок проходив у досить рівній боротьбі, в якій Кріштіану Роналду і Ко діяли першим номером, а словенці – на контратаках.

Перший тайм команди провели взагалі дуже обережно, а в другому почали потроху розкриватися.

Беньямін Шешко у боротьбі із захисником фактично вийшов віч-на-віч із голкіпером, але пробив повз ціль. Роналду пробивав зі штрафного з середньої відстані – вище воріт.

На 86-й хвилині у складі Словенії на заміну вийшов колишній вінгер київського Динамо (2018-2022 рр.) Беньямін Вербіч.

Наприкінці основного часу Роналду вивели передачею на оперативний простір, однак він з близької відстані влучив прямо у голкіпера.

Команди не виявили переможця в основний час, і гра перейшла в екстратайми. Там суперможливість нарешті забити мав той таки Роналду. Португалія на 105-й хвилині отримала шанс на пенальті, проте ветеран не зміг переграти Яна Облака в очній дуелі.

🔥Відео незабитого пенальті Роналду🔥

Матч перейшов у серію пенальті, у якій Роналду реабілітувався за свою невдачу, а його команда перемогла з рахунком 3:0. До речі, Вербіч став одним з трьох поспіль гравців Словенії, який не реалізував власну спробу. Воротар португальців Діогу Кошта відбив всі три удари з позначки.

🔥Відео післяматчевої серії пенальті🔥

Футбол. Євро-2024. Франкфурт (Німеччина). 1/8 фіналу

Португалія – Словенія – 0:0 (пен. 3:0)

Зазначимо, що в 1/4 фіналу Португалія зіграє проти Франції. Цей поєдинок відбудеться у п’ятницю, 5 липня. Поєдинок стартує о 22:00 за київським часом.