«Ця прикра помилка завадила збірній вийти з групи»: експерт назвав гравця, через якого Україна вилетіла з Євро

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
680
4 голоси
«Ця прикра помилка завадила збірній вийти з групи»: експерт назвав гравця, через якого Україна вилетіла з Євро
Андрій Лунін. Фото: УАФ
Колишній головний тренер Таврії, Миколаєва, Полтави та ряду інших українських клубів Олег Федорчук розкритикував Андрія Луніна і назвав воротаря Анатолія Трубіна найкращим гравцем національної збірної України в поєдинку проти Бельгії (0:0) у третьому турі Євро-2024.

Відомий український тренер Олег Федорчук в інтерв’ю сайту «Збірна» назвав голкіпера Анатолія Трубіна найкращим гравцем збірної України у матчі із Бельгією (0:0) в рамках третього туру Євро-2024. Також він визначив футболіста, через якого синьо-жовті покинули турнір.

«Трубін? Взагалі без помилок. На мій погляд, ця прикра помилка тренерського штабу у першій грі з вибором Андрія Луніна й завадила нашій збірній вийти з групи. Це моє особисте відчуття і враження».

На думку експерта, Трубін впорався із тиском від топгравців суперника.

«Я вважаю, що Трубін наразі найкращий наш воротар. Крім того, що він грає на високому рівні, так він ще й досить впевнено себе почуває. Десь бельгійці намагалися його вивести з себе, той-таки Ромелу Лукаку, Кевін Де Брюйне, але Анатолій гідно впорався з додатковим тиском», – сказав Федорчук.