Одна зі збірних може готуватися до фіаско: Луческу зробив рішучий прогноз на матч Євро-2024 Румунія – Україна

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
538
2 голоси
Одна зі збірних може готуватися до фіаско: Луческу зробив рішучий прогноз на матч Євро-2024 Румунія – Україна
Мірча Луческу. Фото: Getty Images
Колишній головний тренер Шахтаря та Динамо Мірча Луческу висловився щодо стартового матчу синьо-жовтих на Євро-2024 проти Румунії. На думку спеціаліста, фаворитами будуть саме синьо-жовті.

Ексголовний тренер Шахтаря та Динамо Мірча Луческу дав коментар стосовно першого поєдинку збірної України на Євро-2024 проти Румунії.

Він оцінив шанси своєї рідної збірної.

«Дуже складно, але у футболі все можливо. В Україні є команда з футболістами, які вже давно грають разом у великих, сильних лігах. Що я можу вам сказати? У мене там 10 гравців», – наводить слова Луческу GSP.

Нагадаємо, що до розширеного списку збірної України увійшло шість гравців Динамо, з якими раніше працював Луческу:

  • Воротар: Георгій Бущан;
  • Захисник: Олександр Тимчик;
  • Півзахисники: Микола Шапаренко і Володимир Бражко;
  • Нападники: Владислав Ванат та Андрій Ярмоленко.

Також під керівництвом Луческу в Динамо зовсім нещодавно виступали Сергій Сидорчук (Вестерло), Ілля Забарний (Борнмут), Віктор Циганков (Жирона), Віталій Миколенко (Евертон). Крім того, в таборі збірної є і Тарас Степаненко, який знайомий Містеру по Шахтарю.

  • Зазначимо, що матч України проти Румунії відбудеться 17 червня. Також в цьому квартеті зіграють команди Словаччини та Бельгії;
  • Перед початком континентальної першості синьо-жовті проведуть ще дві товариські гри: з Польщею (7 червня) та Молдовою (11 червня).