«Таке враження, що його десь тягнуть»: Циганик не зрозумів, навіщо Ребров взяв одного гравця в збірну України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
15325
12 голосів
«Таке враження, що його десь тягнуть»: Циганик не зрозумів, навіщо Ребров взяв одного гравця в збірну України
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий журналіст Ігор Циганик заявив, що не розуміє виклику до лав національної збірної України для підготовки до Євро-2024 лівого захисника Полісся Богдана Михайличенка.

Журналісту Ігорю Циганику не дуже сподобалося те, що головний тренер збірної України Сергій Ребров вніс до попередньої заявки на Євро-2024 захисника Полісся Богдана Михайличенка.

Він вбачає в цьому конспірологічні теорії.

«Михайличенко це така опція... мені не дуже зрозуміла. Чому його взяли, для мене це дивно. Він в Шахтарі, Андерлехті, загребському Динамо не заграв. Таке враження, що його десь тягнуть-тягнуть, ну може він хороший хлопець і здорово відіграє».

Журналіст запропонував альтернативи.

«Але ті матчі за збірну, які у нього були, він зіграв не дуже вдало. Чому його беруть, а не Соболя? Не знаю. Соболь мало грав, ладно, тоді беріть Дубінчака, чи Вівчаренка. Михайличенка я не розумію», – сказав він у програмі YouTube-каналу «Ігор Циганик».

  • Зазначимо, що другу частину цього сезону 2023/24 Михайличенко провів у Поліссі, зігравши 13 матчів та віддавши один асист;
  • Іншим лівим захисником у заявці збірної є Віталій Миколенко з Евертона, який наразі відновлюється від травми;
  • В групі Євро-2024 Україна зіграє проти Румунії, Словаччини та Бельгії. Синьо-жовті стартують на форумі 17 червня матчем з румунами.