Колишній гравець Шахтаря та Волині перебрався до Англії: нападник продовжить кар'єру у третьому дивізіоні

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
377
0 голосів
Колишній гравець Шахтаря та Волині перебрався до Англії: нападник продовжить кар'єру у третьому дивізіоні
Антон Дудик та Пол Сімпсон, фото: Карлайл
Карлайл Юнайтед повідомив, що український нападник Антон Дудик підписав контракт із клубом. Карлайл грає у третьому англійському дивізіоні.

Українець Антон Дудик буде грати у третьому англійському дивізіоні. Його контракт з Карлайлом діє до кінця сезону.

Трансфер прокоментував головний тренер команди Пол Сімпсон.

«Антон був із нами протягом останніх кількох місяців. Його порекомендував нам агент, і ми привезли його, щоб він почав тренуватися з молодіжною командою. Він показав, що в нього достатньо сил, щоб брати участь у тренуваннях першої команди, тому він неодноразово тренувався з нами.

Я просто думаю, що в ньому є щось, на що варто звернути увагу і залишити його в команді надовго, поки ми намагаємося його розвивати. Він ще не готовий до виходу в першу команду, але, безумовно, у нього є реальні перспективи. У нього є досвід у великих клубах України».

Сімпсон також згадав про війну в Україні.

«Крім того, це звучить трохи м'яко, але я думаю, що хлопець заслуговує на шанс, з огляду на те, через що довелося пройти йому і його родині. Ми вважаємо, що він може стати хорошим перспективним гравцем».
  • 19-річний Дудик раніше грав за луцьку Волинь і донецький Шахтар в Україні, а також польський Шльонськ Вроцлав, перш ніж переїхати в Англію.