Чи піде Мудрик з Челсі в оренду: експерти висловилися щодо даного питання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
653
0 голосів
Чи піде Мудрик з Челсі в оренду: експерти висловилися щодо даного питання
Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний редактор офіційного сайту київського Динамо Кирило Крижановський та колишній журналіст ПроФутбол і 2+2 Вадим Скічко поділилися думками щодо можливого відходу Михайла Мудрика з Челсі.

Вадим Скічко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» впевнений. Що взимку Михайла Мудрика в оренду не віддадуть, а ось влітку ситуація може змінитися.

«Ця тема іноді з'являється у інформаційному просторі, але навряд чи йдеться про відхід взимку. Челсі Почеттіно все ще на стадії будівництва, Мудрик нібито не розчаровує аргентинця, водночас наставник відзначає, що Михайлові необхідне вдосконалення. 

Водночас влітку можливо все. Хоча в цьому розумінні не лише майбутнє Мудрика в Челсі під питанням, але й перебування на посаді головного тренера Маурісіо Почеттіно», – сказав коментатор.

Кирило Крижановський відзначає, що багато буде залежати від думки нового тренера про Мудрика, адже Маурісіо Почеттіно не демонструє потрібних босам лондонців результатів.

«У Челсі є ймовірність усього. Навіть продаж із великим фінансовим збитком не потрібно вважати примарним варіантом. Багато чого залежить від того, хто буде головним тренером команди у наступному сезоні. 

Зараз все виглядає так, що Челсі не потрапить до єврокубків, а це буде означати звільнення Почеттіно (з великою долею ймовірності)», – заявив журналіст.

  • Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі 21 поєдинок в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • За рік у складі синіх українець відіграв 38 матчів, забив чотири м’ячі та віддав чотири асисти.
  • Transfermarkt оцінює нашого співвітчизника в 40 мільйонів євро.
  • Челсі має в активі 31 пункт після 21-го туру АПЛ та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Англії. 
  • У наступному турі сині вдома прийматимуть Астон Віллу. Гру заплановано на 26 січня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 21:45 за київським часом.