Зінченко повернувся і Арсенал перервав програшну серію: що англійські вболівальники кажуть про українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1068
0 голосів
Зінченко повернувся і Арсенал перервав програшну серію: що англійські вболівальники кажуть про українця
Олександр Зінченко. Фото: Google
У поєдинку 21-го туру АПЛ Арсенал декласував Кристал Пелес (5:0). Український оборонець команди Мікеля Артети Олександр Зінченко провів на полі увесь ігровий час. Однак, не всі фанати «канонірів» були раді поверненню українця до основи.

Фанати лондонського Арсеналу, після перемоги своєї улюбленої команди в дербі проти Кристал Пелес (5:0), видихнули з полегшенням. Підопічні Мікеля Артети нарешті перемогли після серії з трьох матчів без вікторій.

Одним з тих, хто прийняв участь у погромі Кристал Пелес був і український оборонець «канонірів» Олександр Зінченко. Він вперше вийшов в основі Арсенала за три останні гри команди.

Сайт Sport-express.ua промоніторив соціальні мережі Арсенала, виокремивши найцікавіші коментарі на адресу нашого співвітчизника. Думки фанів «канонірів» розділилися. Розпочнемо з позитиву. 

ProfessorAnalog: «Зв’язка Едегор–Зінченко топ»

DannyDunga90s: «З Зінченком команда грає набагато краще, це факт».

Gooner_Eurychus: «Зінченко провів чудову гру».

Tripple____M: «До речі, Зінченко ламає лінії краще, ніж Тімбер».

infiniteKoffi: «Коли повернеться Тімбер, варто спробувати Зінченка в півзахисті. Він знає, як розривати оборону хорошими передачами. Його пас на Троссарда призвів до кутового, який дав нам змогу відкрити рахунок».

Однак, знайшлися і такі фани, яким не сподобалися дії Зінченка, попри те, що ні українець, ні його партнери по захисту не дали жодного шансу опонентам бодай на гол.

Re_birth499: «Чому ми всі робимо вигляд, що Зінченко кращий за дерево?».

Zadock18769878: «Зінченко добре грає в середині поля, але не в захисті».

Re_birth499: «Ми граємо з командою, над якою домінуємо, тому ви будете хвалити і відсмоктувати у Зінченка. Це буде тривати, поки ми не зустрінемо атакуючу команду, яка викриє його як жахливого захисника, яким він насправді є».

Дякуючи перемозі над Кристал Пелес, Арсенал піднявся на третє місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі підопічних Мікеля Артети 43 очки.

  • Відставання від Ліверпуля, який окупував першу сходинку, складає два пункти, але підопічні Юргена Клоппа мають гру в запасі. 
  • У 22-му турі «каноніри» на виїзді зіграють проти Ноттінгем Форест. Поєдинок з «лісниками» заплановано на 30 січня. Початок гри о 21:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.