Артета відмовився коментувати стан Зінченка: тренер Арсенала жорстко відповів журналісту на питання про українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1666
0 голосів
Артета відмовився коментувати стан Зінченка: тренер Арсенала жорстко відповів журналісту на питання про українця
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Google
Сьогодні, 20 січня, лондонський Арсенал проведе поєдинок 21-го туру АПЛ проти Кристал Пелес. На думку журналістів з Великої Британії, український захисник «канонірів» Олександр Зінченко це лондонське дербі розпочне на лаві.

Головний тренер Арсенала Мікель Артета перед матчем з Кристал Пелес поспілкувався з представниками ЗМІ на регламентній пресконференції, але був явно не в гуморі.

Зокрема, наставник «канонірів» відмовився детально розповідати про фізичний стан травмованих гравців його команди.

«У нас все ще є кілька гравців у цьому списку (травмованих), яких ми, на жаль, не змогли повернути», –  наводить слова Артети портал Football.london. 

Під питанням нині перебувають Юр’єн Тімбер, Томас Парті, Фабіо Вієйра та Олександр Зінченко.

Стосовно кондицій українця журналісти попросили Артету деталізувати, що з ним і як. На що дістали жорстку реацію.

«Індивідуально я не збираюся розповідати вам, як у кожного з гравців справи», – сказав Артета.

Наші колеги з Football.london, зважаючи на таку відповідь Артети, вважають, що Зінченко, якщо і зіграє проти Кристал Пелес, то лише вийшовши на заміну.

«Якщо Зінченко буде недоступний, то, ймовірно, Якуб Ківіор знову вийде на позиції лівого захисника. Він починав матчі проти Фулхема та Ліверпуля», – йдеться в матеріалі-прев’ю.

  • Після 20-ти турів Арсенал знаходиться на четвертому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі підопічних Мікеля Артети 40 очок. Відставання від Ліверпуля, який йде першим у чемпіонських перегонах, складає п'ять пунктів. 
  • Поєдинок Арсенал – Кристал Пелес буде зіграно сьогодні, 20 січня. Початок гри на «Емірейтс» о 14:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 24-ри поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.