Миколенко допоміг Евертону вийти до 1/16 фіналу Кубка Англії: результат матчу проти Кристал Пелес

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
485
0 голосів
Миколенко допоміг Евертону вийти до 1/16 фіналу Кубка Англії: результат матчу проти Кристал Пелес
Віталій Миколенко. Фото: Google
У повторному поєдинку 1/32 фіналу Кубка Англії Евертон зумів здолати супротив лондонського Кристал Пелес. Перемогу команді Шона Дайча, увесь матч у складі кої провів українець Віталій Миколенко, подарував гол Андре Гомеша.

Евертон продовжує боротьбу на двох фронтах. Поки юристи «ірисок» відстоюють інтереси клубу у правовому полі в суперечках з керівництвом АПЛ, які знову мають намір покарати Евертон за порушення фейр-плей, хлопці Шопа Дайча дають результат на полі.

Після надважливої нічиєї в чемпіонаті з Астон Віллою (0:0) Евертон здобув нехай і мінімальну, але не менш значиму перемогу і в Кубку Англії.

Ліверпульці, дякуючи голу свого португальського півзахисника Андре Гомеша, у другій грі 1/32 фіналу здолали Кристал Пелес.

Український захисник «ірисок» Віталій Миколенко цей поєдинок провів від стартового до фінального свистка, але результативними діями не відзначився.

Кубок Англії. 1/32 фіналу (перегравання)

Евертон – Кристал Пелес 1:0 (1:0)

Гол: Гомеш, 42

  • У першому поєдинку Кристал Пелес та Евертон сильнішого не виявили, розійшовшись безгольовою нічиєю (0:0).
  • В 1/16 фіналу Евертон зіграє проти Лутона 

Нагадаємо, що на внутрішній арені після 21-го туру Евертон має в активі 17 очок та посідає 17-те місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному матчі команда Шона Дайча на виїзді зіграє проти Фулхема. Поєдинок заплановано на 30 січня. Початок гри о 21:45 за київським часом.
  • Віталій Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 21 поєдинок в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в 28 мільйонів євро.