«Бездоганно виконував оборонні обов’язки»: англійська преса у захваті від гри Миколенка в матчі АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
311
0 голосів
«Бездоганно виконував оборонні обов’язки»: англійська преса у захваті від гри Миколенка в матчі АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: Google
У поєдинку 21-го туру англійської Прем'єр-ліги Евертон розписав безгольову нічию проти Астон Вілли (0:0). Бойову нічию «ірисок» проти одного з лідерів АПЛ достойно оцінили британські ЗМІ, відзначивши і гідну гру українця Віталія Миколенка.

Не шкодуючи голови своєї! Український захисник Евертона Віталій Миколенко у поєдинку 21-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Астон Вілли (0:0) був одним з найкращих у команді Шона Дайча. І питань до дій українця та особливо його самовіддачі у наших братанських колег не виникло жодних. Миколенко дістав на свою адресу виключно компліменти.

Сайт Sport-express.ua провів моніторинг британських спортивних ЗМІ, виокремивши написане про Віталія Миколенка.

Liverpool Echo – 8/10

«З пов'язкою на голові після зіткнення з Джеймсом Тарковським, він кинув вирішальний виклик Меті Кешу, щоб завершити дисциплінований виступ, залишаючись зосередженим проти швидкого Леона Бейлі, хоча той не зміг просунутися вперед так сильно, як ми бачили останнім часом».

Liverpool World – 8/10

«Вгамував загрозу Бейлі протягом більшої частини першого тайму. Продовжував бездоганно виконувати свої оборонні обов'язки у другому періоді, а на 85-й хвилині зробив величезний блок у пірнанні».

Goodison News – 7/10

«Гостра робота ззаду, коли він тримав щільну оборону на своєму фланзі. Отримав розсічення голови в зіткненні з Тарковським на початку другого періоду, але продовжував виконувати надійну роботу і поставив вирішальний пізній блок, щоб зупинити Меті Кеша».

▶️  Відео моменту, у якому Миколенко дістав розсічення голови дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, шо після 21-го туру Евертон має в активі 17 очок та посідає 17-те місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному матчі команда Шона Дайча на виїзді зіграє проти Фулхема. Поєдинок заплановано на 30 січня. Початок гри о 21:45 за київським часом.
  • Віталій Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 20 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в 28 мільйонів євро.