«Зінченко виглядає втомленим»: ексзірка Арсенала виніс невтішний вирок українцю, назвавши його наступника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
212
0 голосів
«Зінченко виглядає втомленим»: ексзірка Арсенала виніс невтішний вирок українцю, назвавши його наступника
Олександр Зінченко. Фото: Google
Колишній півзахисник збірної Франції та лондонського Арсенала Емануель Петі прокоментував гру «канонірів» у цьому сезоні та виступи українського захисника команда Мікеля Артети Олександра Зінченка.

Олександр Зінченко отримав негативні коментарі на свою адресу після матчів з Ліверпулем (1:1) та Вест Хемом (0:2).

У британській пресі почала з’являтися інформація, що головний тренер Арсеналу Мікель Артета планує повернути з оренда у Реал Сосьєдаді конкурента українця Кірана Тірні.

Емануель Петі вважає, що проблема «канонірів» полягає у відсутності проводити якісну ротацію складу.

«Той факт, що у Мікеля Артети не так багато можливостей ротації для основного складу, виглядає для мене однією з найбільших проблем. 

Подивіться, наприклад, на Манчестер Сіті: ця команда може грати без Де Брюйне, може грати без низки своїх важливих виконавців, і вона, як і раніше, виграє, і їх, як і раніше, дуже складно перемогти».

Француз впевнений, що лондонці ще не вибули з боротьби за чемпіонство в АПЛ, але команда має підсилитися у зимове трансферне вікно.

«Я майже впевнений, що Арсенал все ще бере участь у перегонах за чемпіонський титул, але результат цього буде залежати від того, що клуб буде робити на трансферному ринку. 

«Каноніри» безумовно потрібно придбати нових гравців. Нападника, півзахисника і центрального захисника».

Також ексфутболіст заявив, що Зінченко втомився і Арсеналу потрібно повернути Тірні.

«Крім того, з того, що я бачив останнім часом, думаю, Арсеналу слід згадати гравців, які перебувають в оренді. Наприклад, Тірні, лівого захисника, тому що Зінченко виглядає втомленим», — сказав Петі в коментарі DAZN Bet.

  • Зінченко в нинішньому сезоні зіграв вже 24 матчі в усіх турнірах, забив один гол і віддав одну результативну передачу.
  • Арсенал наразі посідає четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи 40 очок та відстаючи від першого Ліверпуля на п'ять пунктів.
  • В наступному поєдинку 20 січня лондонці приймуть Крістал Пелас в рамках АПЛ.