Українська зірка з АПЛ ніколи не гратиме в топклубі: журналіст пояснив свою гучну заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
212
0 голосів
Українська зірка з АПЛ ніколи не гратиме в топклубі: журналіст пояснив свою гучну заяву
Віталій Миколенко. Фото: Getty Images
Журналіст Андрій Сеньків не вірить у те, що 24-річний український захисник Евертона Віталій Миколенко зможе потрапити у топклуб. На його думку, гравець не володіє достатньою кількістю навичок.

Відомий журналіст Андрій Сеньків заявив, що не вірить у перспективи захисника Віталія Миколенка потрапити у топклуб, аргументуючи це тим, що гравець недостатньо якісно працює у позиційній атаці.

«Я не вірю, що він гратиме в топклубі. Рівно тому, що всю свою кар'єру Миколенко не демонстрував навичок гри топклубів з точки зору флангового захисника. Рівно тому, що більшість топклубів це ті, хто домінують на м'ячі, яким потрібні специфічні функції від флангових захисників».

Сеньків зазначив, що найкраще у Миколенка виходить виконувати чорнову роботу на полі.

«Миколенко виглядає футболістом, який ідеально грає без м'яча, один в один його фактично неможливо обіграти, якщо ще є підстрахування, то він стає елітним захисником з точки зору гри в захисті. Але який відсоток часу топклубам потрібно настільки «ригати» в обороні, як Евертон?».

Наостанок журналіст підкреслив, що не бачить жодних варіантів для Миколенка серед провідних європейських колективів.

«Теоретично за вуха можна притягнути лише умовний Ліверпуль, але це дуже сильно притягнуто. Я не бачу жодного топклубу, якому потрібен захисник з такими скілами, як у Миколенка», – зазначив Сеньків у програмі YouTube-каналу KDK.

  • В цьому сезону Миколенко зіграв за Евертон 19 матчів та забив два голи;
  • Іриски посідають 17-ту сходинку у таблиці АПЛ, маючи в активі 16 очок після 20 проведених зустрічей (з команди списали десять балів за порушення фінансового фейр-плей);
  • Наступний матч Евертон проведе 14 січня вдома проти Астон Вілли в рамках Прем’єр-ліги;
  • За інформацією ЗМІ, увагу на Миколенка звернув Манчестер Юнайтед.