Забарний може перейти в Тоттенгем? В Англії повідомили новину стосовно «шпор» і захисника

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
338
0 голосів
Забарний може перейти в Тоттенгем? В Англії повідомили новину стосовно «шпор» і захисника
Ілля Забарний. Фото: Getty Images
Тоттенгем, у разі невдачі з підписанням захисника Дженоа Раду Дрегушина, має резервні варіанти запрошення центрбека. Раніше зі «шпорами» пов'язували Іллю Забарного.

Все гучніше у інфопросторі лунають новини про те, що Тоттенгем у зимове міжсезоння оформить трансфер центрального захисника Дженоа Раду Дрегушина. Втім, «шпори» мають і резервні варіанти.

Як повідомив журналіст Алекс Крук у розмові з порталом GiveMeSport, лондонський клуб має план Б:

«Я б сказав, що Дрегушин є найбільш вірогідним першим придбанням Тоттенхема, але це дуже схоже на літо, коли у них було кілька захисників на прицілі. Зрештою, вони вибрали ван де Вена, тому що він був найдоступнішим. Цікаво, що Наполі зараз приписують інтерес до Дрегушина.

Це справжня зацікавленість, чи це лише для того, щоб змусити Тоттенхем зібратися з думками? Досі існує розрив в оцінці між тим, що вони хочуть заплатити, і тим, що просить Дженоа. Але мені сказали, що у них є резервний список, якщо хочете, з іншими центральними захисниками».

  • Раніше повідомлялося, що Тоттенгем може запросити захисника Борнмута Іллю Забарного до своєї команди, але тільки у разі, якщо клуб попрощається з Еріком Даєром.
  • Дрегушин цього сезону провів 22 матчі за Дженоа, у яких збив два голи і віддав один асист.
  • Румунський центрбек прийшов до генуезького клубу влітку минулого року з Ювентуса за 5,5 млн євро і уклав з Дженоа контракт до червня 2027 року.
  • Transfermarkt ж оцінює Дрегушина у 20 млн євро.