Забарний з Борнмутом не змогли створити сенсацію у матчі з Тоттенхемом: відома оцінка українця за гру АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
374
0 голосів
Забарний з Борнмутом не змогли створити сенсацію у матчі з Тоттенхемом: відома оцінка українця за гру АПЛ
Ілля Забарний. Фото: Google
В поєдинку 20-го туру англійської Прем'єр-ліги лондонський Тоттенхем на своєму полі впевнено переграв Борнмут (3:1). Український захисник «вишень» Ілля Забарний відіграв весь матч.

Безпрограшна серія Борнмута, яка до візиту у Лондон тривала вісім поєдинків, обірвалася в останній день 2023 року. Передноворічний настрій підопічним Андоні Іраоли зіпсував Тоттенхем.

Хоча, дорікати, за великим рахунком, вони мають самі собі. Особливо голкіпер Борнмута Нету: португалець безхитрісно вибив м’яч зі штрафного, чим миттю скористався Родріго Бентанкур, який перехопив сферу та віддав на Сарра, а Папе, довго не думаючи, пальнув і поцілив у сітку воріт.  

Гол номер два у ворота Борнмута вже по перерві відправив Сон Хин Мін, який увірвався до штрафного і класно виконав повз Нето в кут. За це взяття воріт можна дещо дорікнути Іллі Забарному, який занадто високо опікав Рішарлісона, але залишимо хейт нашим британським колегам.

А добив «вишень» на 80-й хвилині Рішарлісон. Після голу бразильця точним ударом престижа відзначився Алекс Скотт, але відіграти різницю в два м'ячі у гостей, відверто кажучи, вже не було жодних шансів.

Загалом за свої дії на полі наш співвітчизник отримав від Sofascore – 6,6 бала. Це – третя найгірша оцінка серед всіх гравців, що розпочали матч зі старту. 

Нижчі бали лише у захисника Адама Сміта – 6,2 та голкіпера Нету – 6,5.

Англія. Прем’єр-ліга

20-й тур

Тоттенхем – Борнмут 3:1 (1:0)

Гол: Сарр, 9, Сон Хин Мін, 72, Рішарлісон, 80 – Скотт, 84.

  • Після перемоги над Борнмутом Тоттенхем закріпився на п'ятому щаблі (39 очок), а Борнмут так і залишився на 12-му місці (25 очок)
  • У наступному турі Тоттенхем на виїзді зіграє проти Манчестер Юнайтед. Поєдинок відбудеться 14 січня. Початок гри на стадіоні «Олд Траффорд» о 18:30 за київським часом.
  • Борнмут у турі номер 21 вдома прийматиме Ліверпуль. Гра запланована на 21 січня. Стартовий свисток прозвучить о 18:30.
  • Ілля Забарний в поточному сезоні провів за Борнмут 21 поєдинок в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро.