Миколенко отримав вердикт від англійських ЗМІ: журналісти оцінили гру українця у провальному матчі Евертона

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1551
0 голосів
Миколенко отримав вердикт від англійських ЗМІ: журналісти оцінили гру українця у провальному матчі Евертона
Віталій Миколенко. Фото: Google
В поєдинку 20-го туру англійської Прем'єр-ліги Евертон зазнав розгрому у Вулверхемптоні (0:3). Віталій Миколенко усі 90 хвилин стримував атаки «вовків» на своєму фланзі і заслужив на адекватні відгуки від журналістів з Англії.

Без особливих претензій і відвертого хейту. Такою є реакція на гру Віталія Миколенка від оглядачів двох провідних ліверпульських видань після поєдинку Евертона з Вулверхемптоном у 20-му турі АПЛ (0:3).

Сайт Sport-express.ua провів оперативний моніторинг ЗМІ, виокремивши написане саме про Віталія Миколенка.

Liverpool World – 6/10

«Виграв свої битви в першому таймі, в тому числі зробив один відмінний підкат. Однак, не витримав лінію офсайду з Доусоном під час третього голу «вовків».

Liverpool Еcho – 5/10

«Один з найсолідніших гравців Евертона в першому таймі, коли він здійснив вирішальний підкат на Пабло Сарабії. Але він зіткнувся з труднощами після перерви, коли «вовки» спокійно розкривали оборону гостей, іноді вибиваючи їх з позиції».

Нагадаємо, що після 20-ти турів Евертон має в активі 16 очок та посідає 17-те місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • В наступному турі команда Шона Дайча вдома прійматиме Астон Віллу. Поєдинок заплановано на 14 січня. Початок гри о 16:00 за київським часом.
  • Віталій Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 18 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt  оцінює 24-річного українця в 28 мільйонів євро.