Почеттіно не дав зіграти Мудрику в останньому матчі Челсі у 2023 році: результат нервової гри АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
265
0 голосів
Почеттіно не дав зіграти Мудрику в останньому матчі Челсі у 2023 році: результат нервової гри АПЛ
Лутон – Челсі. Фото: АПЛ
Сьогодні, 30 грудня, на «Кенілворт Роуд» пройшов матч 20-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому Лутон зустрічався з Челсі, за який виступає Михайло Мудрик. Поєдинок завершився з рахунком 3:2 на користь лондонців.
  • Михайло Мудрик провів увесь поєдинок на лаві для запасних.
  • Команди грали між собою у 2021-2022 роках, у кубку, та у серпні вже у АПЛ. Челсі виграв тричі, незмінно забиваючи по три голи

Статус фаворита поєдинку Челсі почав доводити вже на 12-й хвилині матчу, коли Палмер скористався помилкою захисника господарів поля і відкрив рахунок у грі.

Згодом перевагу лондонців закріпив результативним ударом Мадуеке.

У другій половині гри Палмер оформив дубль, а за чотири хвилині після цього Лутон забив у ворота Челсі, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд у Адебайо.

Потім господарі поля забили двічі на протязі шести хвилин, зусиллями Барклі та Адебайо, і скоротили відставання в рахунку до мінімума.

АПЛ, 20-й тур

Лутон – Челсі – 2:3

Голи: Барклі, 80, Адебайо, 86 – Палмер, 12, 70, Мадуеке, 37

  • Після сьогоднішнього тріумфу лондонці займають десяте місце у турнірній таблиці АПЛ з 28 очками. Лутон йде у зоні вильоту – 18-та позиція та 15 балів в активі.
  • Наступний матч в рамках чемпіонату Англії сині зіграють 13 січня проти Фулхема.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 19 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2031 року.