«Проблема цієї команди – Зінченко»: колишній гравець Арсенала жорстко висловився на адресу українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
348
0 голосів
«Проблема цієї команди – Зінченко»: колишній гравець Арсенала жорстко висловився на адресу українця
Олександр Зінченко. Фото: Google
Колишній футболіст лондонського Арсеналу Пол Мерсон оцінив перспективи своєї екскоманди в нинішньому сезоні та розкритикував українського лівого захисника Олександра Зінченка.

Пол Мерсон вважає, що у нинішньому розіграші АПЛ Арсенал має всі шанси на тріумф.

«Я думаю, Арсенал продовжить прогресувати. І він здатний стати чемпіоном Англії в цьому сезоні. Але проблема цієї команди — її лівий захисник, Олександр Зінченко. У матчі проти Ліверпуля (1:1) він продемонстрував відверто погану гру в обороні».

Ексфутболіст зізнався, що його непокоїть гра Олександра Зінченка.

«Зінченко — моє головне занепокоєння, коли я розмірковую про нинішній Арсенал. Думаю, він підходить тільки для матчів проти команд, які грають виключно від оборони, і в яких Арсенал домінує. Але для команд-лідерів Зінченко не годиться», — сказав Мерсон у коментарі для Sky Sports.

  • Арсенал має в активі 40 очок та посідає друге місце в АПЛ, поступаючись двома заліковими балами Ліверпулю. Але лондонці мають гру у запасі.
  • В наступному турі «каноніри» на «Емірейтс» прийматимуть Вест Хем. Протистояння заплановано на 28 грудня. Початок матчу о 22:15 за київським часом.
  • Зінченко у нинішньому сезоні зіграв за Арсенал в 23-х поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.