Тоттенгем не придбає Забарного: в Англії повідомили, якого захисника візьме клуб замість українця

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
325
0 голосів
Тоттенгем не придбає Забарного: в Англії повідомили, якого захисника візьме клуб замість українця
Ілля Забарний. Фото: Getty Images
У Тоттенгемі вирішили зосередитися на запрошенні Жана-Клера Тодібо з Ніцци замість трансферу центрального захисника Борнмута Іллі Забарного.

Лондонський Тоттенгем вирішив відмовитися від запрошення центрального захисника Борнмута Іллі Забарного, натомість «шпори» працюють над трансфером Жана-Клера Тодібо з Ніцци.

Зазначається, що бос французького клубу сер Джим Реткліфф не перешкоджатиме переходу 23-річного центрбека, але за умови, що лондонський клуб заплатить за футболіста ціну, яка, як вважають, перевищує 35 мільйонів фунтів стерлінгів.

Головним конкурентом Тоттенгема на підписання Тодібо є Манчестер Юнайтед, але якщо «шпори» зроблять гарну пропозицію, то у Франції не будуть чекати на «дияволів» і відпустять центрбека до Лондону.

Однак Тодібо залишається цікавим для багатьох інших провідних європейських клубів, і Тоттенгем все ще може зіткнутися з жорсткою конкуренцією з боку таких клубів, як МЮ, Ліверпуль, Баварія та Мілан, за його підписання в січні.

«Шпори» визначили запрошення центрального захисника своїм головним пріоритетом на січень, і Анже Постекоглу закликав клуб змінити курс і зайнятися своїми справами на початку місяця.

  • Раніше повідомлялося, що Тоттенгем може запросити Забарного до своєї команди, але тільки у разі, якщо клуб попрощається з Еріком Даєром.
  • Український захисник в поточному сезоні провів за Борнмут 18 поєдинків в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Контракт 21-річного захисника з клубом чинний до 30 червня 2028 року.
  • В активі Борнмута наразі 19 очок, що дозволяє посідати 14 сходинку у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • Transfermarkt оцінює вартість Іллі у 20 мільйонів євро.
  • Тодібо закінчив 14 матчів Ліги 1 з одним асистом.