«Найкращий вечір у футболці Челсі»: реакція англійської преси на вирішальний гол Мудрика Ньюкаслу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
364
0 голосів
«Найкращий вечір у футболці Челсі»: реакція англійської преси на вирішальний гол Мудрика Ньюкаслу
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Англійська преса після голу Михайла Мудрика у ворота Ньюкаслу, який перевів гру в серію пенальті, похвалила українця і за забитий м'яч у основний час, і влучний удар з позначки.

19 грудня Челсі Михайла Мудрика вийшов до півфіналу Кубка ліги завдяки перемозі у серії пенальті з Ньюкаслом 1:1 (4:2 по пен.). До них синіх вивів саме українець, який зрівняв рахунок наприкінці основного часу.

Відео голу Мудрика

Англійська преса відреагувала на виступ Мудрика у даній грі:

Goal – 8/10

«Зробив крок вперед, коли це було найважливіше! Скористався помилкою Тріпп'єра і майже завершив гру на добиванні. Також класно забив одинадцятметровий удар у післяматчевій серії».

The Standard – 7/10

«Українець був задіяний у грі протягом усього свого виходу, зрівнявши рахунок після помилки Тріпп'єра».

The Sun – 6/10

«Вистачило одного дотику, щоб скористатися помилкою Тріпп'єра і зрівняти рахунок для Челсі. Зберіг холоднокровність з 11 метрів, щоб вивести свою команду на межу перемоги».

football.london – 7/10

«Не схоже було, що він збирається відзначитися, а потім скористався помилкою Кірана Тріпп'є у штрафній і потрапив у сітку».

Daily Mail – 6.5/10

«Насолоджувався, мабуть, своїм найкращим вечором у футболці Челсі, коли він забив пізній гол, який зрівняв рахунок і перевів гру в серію післяматчевих ударів, а потім реалізував свій момент з позначки».

  • Наступний матч Челсі припаде на 18-й тур АПЛ, у якому підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Вулверхемптона 24 грудня о 15:00 за Києвом.
  • Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за синіх 17 матчів в усіх турнірах, за підсумками яких в доробку вінгера три голи та один асист.
  • Transfermarkt оцінює українця в 40 мільйонів євро.