Борнмут із Забарним програв Челсі у матчі АПЛ з нереалізованим пенальті: конкурент Мудрика віддав асист

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2727
1 голос
Борнмут із Забарним програв Челсі у матчі АПЛ з нереалізованим пенальті: конкурент Мудрика віддав асист
Забарний і Мудрик. Колаж: Sport-express.ua
У суботу, 14 вересня, в рамках четвертого туру АПЛ Борнмут, за який виступає Ілля Забарний, провів матч домашній з Челсі, у якому грає Михайло Мудрик. Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь синіх.
  • В рамках АПЛ команди зіграли між собою 14 матчів. Челсі виграв у восьми зустрічах, а «‎вишні» тріумфували чотири разу.
  • Останній раз суперники зустрічалися у травні. Тоді сині перемогли Борнмут з рахунком 2:1.

Ілля Забарний вийшов у стартовому складі господарів і провів на полі увесь матч. Михайло Мудрик залишився на лаві запасних. На його позиції в основі вийшов Нету, а другому таймі португальця замінив Джейдон Санчо, який став одним із героїв матчу.

Борнмут на протязі всієї гри діяв гостріше за Челсі і у першому таймі «вишні» мали чудову нагоду вийти вперед, але Еванілсон не реалізував пенальті. А от під кінець матчу, конкурент Мудрика Санчо віддав ефектну передачу на Нкунку, який приніс перемогу Челсі.

АПЛ, четвертий тур

Борнмут – Челсі – 0:1

Голи: Нкунку, 86.

  • У наступному матчі Челсі зіграє з Вест Хемом. Ця гра запланована на 21 вересня. Борнмут того ж дня зустрінеться з Ліверпулем.
  • Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі у чотирьох поєдинках в усіх офіційних турнірах: одна результативна передача. Transfermarkt оцінює українського вінгера у 35 мільйонів євро.
  • Забарний у нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду провів чотири зустрічі, без результативних дій. Transfermarkt оцінює нашого співвітчизника у 32 мільйонів євро.