Борнмут – Челсі: де та коли дивитися українське дербі в АПЛ – які шанси на гол у Забарного та Мудрика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
332
1 голос
Борнмут – Челсі: де та коли дивитися українське дербі в АПЛ – які шанси на гол у Забарного та Мудрика
Ілля Забарний. Фото: Google
У суботу, 14 вересня, відбудеться матч четвертого туру АПЛ між Борнмутом та Челсі. Букмекери вже визначилися з фаворитом протистояння та оцінили ймовірність результативного удару у виконання Михайла Мудрика та Іллі Забарного.

Сьогодні, 14 вересня, відбудеться матч четвертого туру чемпіонату Англії між Борнмутом, за який грає Ілля Заьарний, та Челсі, у складі якого виступає Михайло Мудрик.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Віталіті» у Борнмуті.

⏰ Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Де дивитися поєдинок Борнмут – Челсі

  • ОТТ-платформа телеканалу Setanta Sports.

Букмекери контори FavBet, які вже проаналізували шанси обох команд на успіх і визначили фаворита. На думку аналітиків – це команда Енцо Марески.

Коефіцієнти на матч Борнмут – Челсі

  • Перемога Борнмуту – 3.30
  • Нічия – 4.00
  • Перемога Челсі – 2.09

Також аналітики майже впевнені, що поєдинок має потішити вболівальників чималою кількістю голів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає скромні 1.42.

Коли мова заходить про індивідуальні розклади, то найбільше шансів відзначитися голом має форвард Челсі Ніколя Джексон – 2.25.

Є в лінії й прізвища українських гравців: результативний удар вінгера синіх Михайла Мудрика коштує 4 до 1, а оборонця «вишень» Іллі Забарного аж 15 до 1!

  • До очного протистояння Борнмут та Челсі підходять, посідаючи у турнірній таблиці АПЛ восьмий та одинадцятий рядок відповідно.