Мудрик почув, яка у нього проблема в Челсі від ексфорварда збірної України: «‎Не справляється»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3175
2 голоси
Мудрик почув, яка у нього проблема в Челсі від ексфорварда збірної України: «‎Не справляється»
Михайло Мудрик. Фото: Google
Відомий тренер і колишній форвард збірної України Сергій Нагорняк поділився думками щодо проблем вінгера національної команди Михайла Мудрика у лондонському Челсі.

Михайло Мудрик ніяк не може стати гравцем основного складу лондонського Челсі. Сергій Нагорняк вважає, що вінгер не справляється з психологічним тиском.

«З Чехією Мудрик, як на мене, був схожим на себе. Особливо на початку другого тайму. Він демонстрував свої найкращі якості, включаючи швидкість. Зрозуміло, що йому важко. 

У нього в Челсі психологічний тиск – сорок людей в команді. На нього постійно чинять колосальний психологічний тиск. Як на мене, він не дуже справляється з ним».

Фахівець зазначив, що у Михайла немає важливого балансу.

«Згадайте Мудрика, який грав за Шахтар у Лізі чемпіонів і який феєричні голи забивав. Так, у Челсі період адаптації був. Він намагається, але немає у нього балансу між грою та психологічним станом», – цитує фахівця Sport.ua.

  • Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі у чотирьох поєдинках в усіх офіційних турнірах: одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює українського вінгера у 35 мільйонів євро. Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2031-го року.
  • Після трьох турів в активі Челсі чотири очки, і команда посідає 11-те місце у таблиці Англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі Мудрик та його партнери зустрінуться із Борнмутом, де виступає ще один українець, захисник Ілля Забарний. Гра відбудеться 14 вересня о 22:00 за київським часом.