В Англії назвали найкращих і найгірших гравців Челсі на старті сезону: Мудрик опинився серед невдах

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1157
2 голоси
В Англії назвали найкращих і найгірших гравців Челсі на старті сезону: Мудрик опинився серед невдах
Михалой Мудрик. Фото: Google
Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик знову під пресом британських ЗМІ. Українця було названо одним з трьох головних розчарувань синіх на старті сезону 2024/25 років.

Сезон новий, претензії старі. Мова про інколи відверту травлю українського вінгера Челсі Михайла Мудрика журналістами з Великої Британії. 

Упорядники порталу Football.london за підсумками трьох турів в УПЛ та двох матчів синіх у фінальній кваліфікації Ліги конференцій проти Серветта (2:0, 2:1), вирішили виокремити по три найкращих та найгірших гравці у складі команди Енцо Марески, записавши до лузерів Мудрика. 

«Мудрик починав зі старту останні три матчі у всіх турнірах. Український легіонер вже мав чимало нагод у цьому сезоні, але не зміг відзначитися перед новим головним тренером Енцо Марескою, який фактично закликав вінгера вдосконалити процес ухвалення рішень.

Пояснюючи своє рішення зняти Мудрика в перерві матчу з Вулверхемптоном минулого місяця, Мареска сказав: «Я був незадоволений. У деяких моментах ми можемо впоратися у деяких ситуаціях краще. Він старанно працював поза грою, але з м'ячем я очікую від Міші трохи більшої якості», – йдеться в матеріалі порталу Football.london.

Найкращі гравці Челсі на початку сезону 2024/25 рр. за версією Football.london:

  • Ніколя Джексон
  • Леві Колвілл
  • Ноні Мадуеке

Найгірші гравці Челсі на початку сезону 2024/25 рр. Football.london:

  • Михайло Мудрик
  • Кірнан Дьюсбері-Холл
  • Бен Чілвелл

Нагадаємо, що після трьох турів Челсі має у доробку чотири очки та займає 11 сходинку у турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі Мудрик і компанія на виїзді зіграють проти Борнмута, де грає ще один українець – оборонець Ілля Забарний. Поєдинок відбудеться 14 вересня і розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі у чотирьох поєдинках в усіх офіційних турнірах: одна результативна передача. 
  • Transfermarkt оцінює українського вінгера у 35 мільйонів євро.