Миколенко має проблеми через вболівальників Евертона: що заважає спокійно жити захиснику збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
926
1 голос
Миколенко має проблеми через вболівальників Евертона: що заважає спокійно жити захиснику збірної України
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Лівий захисник Евертона та національної команди України Віталій Миколенко розповів про проблеми, які у нього виникають в Англії через фанатів «ірисок».

Віталій Миколенко зізнався, що не живе в Ліверпулі, адже там вболівальники виявляють до нього підвищену увагу, а захисник Евертона хоче жити спокійним життям.

«Я не в Ліверпулі живу, а ближче до Манчестера. Там, можна сказати, менше мене впізнають. У вихідний прокидаюся, йду гуляти з собакою, потім сніданок, потім, може, ми виїжджаємо в місто пообідати або щось треба купити. 

Просте життя, як у простої людини. У комп’ютерні ігри граю так само. Тому я в вихідні і не в вихідні, коли є час, граю».

Захисник збірної України пригадав, як пішов з батьками до магазину та відчував дискомфорт через увагу з боку фанів «ірисок».

«Не пам’ятаю, коли я останній раз їздив у Ліверпуль. З батьками, напевно. Треба було заїхати в Everton Shop футболки купити і подарунки родичам. І це було нереально, тому що ти йдеш по центру міста і…

Не кажу, що я дуже популярна людина, але там дуже вболівають за Евертон і знають футбол. І буквально кожен третій впізнає тебе – це важко», – зізнався Миколенко в інтерв'ю Setanta Sports.

  • Миколенко зіграв у чотирьох матчах Евертона в усіх турнірах цього сезону, відзначившись однією результативною передачею.
  • Контракт українського оборонця з клубом розрахований до 30 червня 2026 року.