Стильний Миколенко презентував нову форму Евертона: відео з українцем у картузі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
493
0 голосів
Стильний Миколенко презентував нову форму Евертона: відео з українцем у картузі
Віталій Миколенко. Фото: Google
Захисник національної збірної України Віталій Миколенко взяв участь у презентації нової, третьої форми Евертона, яка виконана не у традиційних кольорах «ірисок».

Віталій Миколенко на певний час перевтілився із жорсткого захисника у модель. Та зробив це українець не з власної волі, так би мовити, а заради презентації нової форми свого Евертона.

Як повідомляють дизайнери, при створенні нової форми, третього комплекту, вони були натхненні виставковим бейсбольним матчем між Чикаго Вайт Сокс та Нью-Йорк Джайентс (16:11), який пройшов 100 років тому (23 жовтня 1924 року) на клубному стадіоні Евертона «Гудісон Парк».

«Нейтральна колірна палітра футболки та тонкі лінії створюють класичний бейсбольний образ, а плоский пояс на шортах та м’які гетри доповнюють стиль. Темно-сірий комір з V-подібним вирізом та жовтою смугою повторюються в деталях на рукавах футболки, шортах та гетрах», – йдеться в описі форми на офіційному сайті Евертона.

  • Новий сезон в АПЛ команда Шона Дайча розпочала з розгромної поразки від Брайтона (0:3).
  • У другому турі Миколенко і компанія на виїзді зіграють проти Тоттенхема. Поєдинок у Лондоні буде зіграно 27 серпня. Початок гри о 17:00 за київським часом.