«Може свідчити про його недостатню ігрову готовність»: Миколенко почув вердикт від англійських ЗМІ після розгрому

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
123
1 голос
«Може свідчити про його недостатню ігрову готовність»: Миколенко почув вердикт від англійських ЗМІ після розгрому
Віталій Миколенко. Фото: Google
Вчора, 17 серпня, захисник збірної України Віталій Миколенко прийняв участь у матчі Евертона та Брайтона в рамках першого туру АПЛ (0:3). Англійська преса оцінила гру нашого співвітчизника.

У суботу, 17 серпня, Евертон, у складі якого виступає оборонець національної команди України Віталій Миколенко, зіграв поєдинок першого туру чемпіонату Англії проти Брайтона. Команда нашого співвітчизника розгромно програла супернику з рахунком 0:3, а в одному з голів є провина українця.

▶️ Відео помилки Віталія Миколенка дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Англійська преса була не вражена діями нашого оборонця у цій грі та пояснила, чому «‎іриски» планували влітку підписати лівого захисника.

Liverpool Еcho – 4/10

Загалом його гра була досить непоганою, але в кінцевому підсумку спогади про цей матч будуть пов'язані з ключовим моментом під час першого голу, коли він дозволив хитромудрому колишньому гравцеві Евертона Янкубі Мінтеху обійти себе, щоб виконати навісну передачу і вивести Мітому на дальню стійку воріт.

Goodison news – 4/10

Миколенко показав, чому лівий захисник був пріоритетним на трансферному ринку цього літа на тлі його травми. Українець був легко обіграний Мінтехом, коли той відкривав рахунок, що може свідчити про його недостатню ігрову готовність.

  • У наступному турі Евертон на виїзді зіграє проти Тоттенхема. Поєдинок у Лондоні запланований на 24 серпня. Початок гри о 17:00.