Зінченко та його одноклубники стали ‎жертвами зухвалого «‎пограбування»: злодіїв запросив тренер Арсеналу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
447
1 голос
Зінченко та його одноклубники стали ‎жертвами зухвалого «‎пограбування»: злодіїв запросив тренер Арсеналу
Олександр Зінченко та Мікель Артета. Фото: Google
Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета не на жарт злякав Олександра Зінченка та інших футболістів «‎канонірів», коли провів особливе тренування.

Мікель Артета провів нестандартне тренування для Арсеналу, організувавши вечерю та запросивши на неї професійних кишенькових злодіїв. Про повідомило The Athletic.

Крадії непомітно обійшли столи, поцупивши телефони, гаманці та інші особисті речі футболістів. Наприкінці вечері Артета запропонував своїм підопічним перевірити свої кишені. Гравці були здивовані, адже виявили зникнення своїх речей.

Подібне незвичайне тренування було задумане для того, щоб показати команді важливість постійної пильності та готовності до будь-яких несподіванок.

  • У минулому клубному сезоні Зінченко загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків, забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 38 мільйонів євро. Контракт 27-річного Олександра з Арсеналом чинний до 30 червня 2026 року.
  • У підсумковій турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги Арсенал фінішував на другому місці з відставанням від Манчестер Сіті, який став чемпіоном, у два залікових бали.
  • У першому турі нового сезону АПЛ Арсенал зіграє проти Вулвергемптона. Матч заплановано на 17 серпня.