Все заради Мудрика: в Англії порадили Челсі підписати гравця збірної України, щоб допомогти Михайлу розкритися

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
754
3 голоси
Все заради Мудрика: в Англії порадили Челсі підписати гравця збірної України, щоб допомогти Михайлу розкритися
Михайло Мудрик. Фото: Google
Англійські журналісти назвали футболіста національної збірної України, якого слід підписати лондонському Челсі, що допомогти реалізувати свій потенціал вінгеру синіх Михайлу Мудрику.

Михайло Мудрик обійшовся Челсі у 70 мільйонів євро (+30 млн євро у вигляді можливих бонусів), але поки не виправдовує очікувань лондонських фанатів та босів синіх.

Журналісти з порталу Express вирішили допомогти «аристократам‎» та порекомендували підписати їм півзахисника донецького Шахтаря і збірної України, а також друга Мудрика Георгія Судакова.

«Челсі може вирішити проблему, яка мучила Мудрика протягом 18 місяців завдяки підписанню одного з його колишніх одноклубників Георгія Судакова. Шахтар зараз чекає понад 60 млн фунтів за півзахисника. 

Таке знайоме обличчя, як Судаков, допомогло б Мудрику адаптуватися до життя в Англії, телепатичний зв’язок цієї пари з України на полі незаперечний. Якщо клуб вирішить продати Конора Галлахера цього літа, Судаков буде головним претендентом на його місце», – йдеться в матеріалі наших колег.

  • Мудрик у минулому сезоні зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює вінгера у 35 мільйонів євро.
  • У минулому клубному сезоні Судаков відіграв за Шахтар 34 матчів у всіх офіційних турнірах: десять голів, шість результативних передач.
  • Контракт хавбека з донеччанами чинний до 31 грудня 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця в 35 мільйонів євро.
  • У підсумковій таблиці АПЛ за минулий сезон лондонський Челсі фінішував на шостій сходинці й у новій кампанії сіграє у Лізі конференцій.
  • У першому матчі нового розіграшу чемпіонату Англії сині вдома прийматимуть Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 18 серпня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.