Угоду про продаж остаточно зірвано: Миколенко почув фінальний вердикт від Евертона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
11327
4 голоси
Угоду про продаж остаточно зірвано: Миколенко почув фінальний вердикт від Евертона
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Евертон українського захисника Віталія Миколенка не отримає нового власника. Англійський клуб вийшов з офіційною заявою за підсумками переговорів з консорціумом The Friedkin Group.

Blue Heaven Holdings, що володіють контрольним пакетом акцій Евертона Віталія Миколенка, провели перемовини про продаж клубу консорціуму The Friedkin Group, власником якого є президент італійської Роми Даніель Фрідкін.

Як повідомляє клубна пресслужба, ці переговори не стали успішними й завершилися рішенням про те, що The Friedkin Group не буде викуповувати Евертон.

«Як Blue Heaven Holdings, так і The Friedkin Group добросовісно вступили в переговори з метою з'ясувати, чи може бути досягнута домовленість про продаж. Ці переговори завершилися. Сторони дійшли згоди, що в інтересах обох сторін розглянути альтернативні варіанти для Евертона», – розповіли в клубі.

Зазначається, що Friedkin Group залишиться кредитором клубу і пишається тим, що відіграв ключову роль у будівництві нового стадіону команди, а Blue Heaven Holdings підтримує позитивні відносини з The Friedkin Group.

  • Минулий сезон АПЛ Евертон завершив на 15-му місці;
  • Миколенко має контракт з клубом до 30 червня 2026 року.