Зінченку варто почути: Артета зробив заяву стосовно трансферів Арсеналу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1072
3 голоси
Зінченку варто почути: Артета зробив заяву стосовно трансферів Арсеналу
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Головний тренер Арсеналу Мікель Артета, за який виступає український захисник Олександр Зінченко, поділився трансферними планами клубу на це літо.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета розповів, які позиції лондонці збираються підсилити протягом літнього трансферного вікна.

«Ми прагнемо вдосконалюватися у всіх можливих напрямках. З новими [фінансовими] правилами є певні речі, які ми повинні поважати та усвідомлювати, і, очевидно, Євро та Кубок Америки все сповільнюють. Сподіваюся, що зараз все трохи пожвавиться».

Іспанський коуч також відповів, що в команді плануються трансфери на вхід і на вихід.

«Думаю, що в обох напрямках. Є речі, які ми повинні покращити, і ми будемо намагатися це зробити. Але ринок складний. Ми були агресивні, ми рішучі, і у нас є чітке уявлення про те, що ми хочемо зробити. Все зведеться до того, щоб укласти правильні угоди в потрібний час», – сказав Артета для ESPN.

За інформацією журналіста Фабріціо Романо, Арсенал активно просувається в перемовинах по трансферу захисника Болоньї та збірної Італії Ріккардо Калафйорі, який може зіграти як зліва в обороні, так і в центрі.

  • Нагадаємо, що на лівому фланзі захисту в Арсеналі два останніх сезони виступав Олександр Зінченко;
  • Контракт українця чинний до 30 червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює його у 38 мільйонів євро.