Зірковий ексголкіпер Ман Сіті встав на захист Мудрика, принизивши Шахтар: що сказав англієць про вінгера Челсі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1216
2 голоси
Зірковий ексголкіпер Ман Сіті встав на захист Мудрика, принизивши Шахтар: що сказав англієць про вінгера Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Колишній голкіпер Манчестер Сіті та збірної Англії Джо Харт поділився думками щодо проблем вінгера національної збірної України Михайла Мудрика у лондонському Челсі.

Михайло Мудрик – це великий талант, а Шахтар – посередня команда. Так вважає ексворотар Селтіка Джо Харт.

«В ньому є величезний талант. Я грав проти нього, коли він був дуже впевнений у собі, коли був у Шахтарі, і, щиро кажучи, це була досить середня команда. Ми добре грали проти них, але він був великою загрозою протягом усієї гри. 

Він забив у мої ворота в обох матчах, і я був дуже схвильований, коли він підписав контракт із клубом Прем'єр-ліги. Я подумав: «Подивимось на цього хлопця».

Англієць впевнений, що Челсі з часом заграє яскравіше, а український вінгер буде справжнім лідером лондонців.

«Критика на адресу Мудрика? Дивіться, він ще молодий. Челсі зараз досить складний клуб, щоб у ньому виблискувати. 

Але коли вони стануть на ноги, і якщо він буде в команді, коли вона стане на ноги, то Мудрик буде зіркою для цієї команди. А Челсі це зробить, і я буду радий бачити, на що він здатний».

Колишній голкіпер відзначив, що Михайло постійно тренується та прагне покращувати власну гру.

«Зараз Челсі намагаються закласти фундамент. Мудрик молодий гравець, він підписав великий та тривалий контракт, зважаючи на все, що я чув про нього, він хоче вдосконалюватися, хоче вперто працювати, завжди б'є по воротах. 

Подивіться, що в ньому є талант. Питання лише в тому, чи зможуть вони вичавити з цього успіх у Прем'єр-лізі», – сказав Харт у коментарі Metro.

Нагадаємо, що Шахтар та Селтік двічі зіграли внічию на груповій стадії Ліги чемпіонів 2022/2023 з однаковим рахунком 1:1. Обидва голи донеччан забив саме Мудрик.

  • Харт завершив кар’єру після закінчення клубного сезону, у якому англієць зіграв у 49-ти матчах за Селтік у всіх турнірах, пропустив 50 голів та у 18-ти зустрічах залишив свої ворота у недоторканності.
  • Зараз Джо працює експертом на телебаченні на період Євро-2024.
  • За Манчестер Сіті голкіпер відіграв 348 ігор та пропустив 347 голів, а у 137 матчах відіграв «на нуль‎». Також у Джо в активі 75 зустрічей за збірну Англії.
  • Михайло у минулому клубному сезоні зіграв за лондонський Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах, забив сім голів та віддав дві результативні передачі.
  • У підсумковій таблиці АПЛ за минулий сезон лондонський Челсі фінішував на шостій сходинці й у наступному сезоні матиме змогу зіграти в єврокубках – Лізі конференцій.