У Миколенка не буде нового власника: угоду щодо продажу Евертона зірвано – клуб повідомив про своє майбутнє

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
62
1 голос
У Миколенка не буде нового власника: угоду щодо продажу Евертона зірвано – клуб повідомив про своє майбутнє
Віталій Миколенко. Фото: Google
Офіційні представники англійського Евертона, кольори якого захищає український оборонец Віталій Миколенко, підтвердили, що угода з продажу клубу американській компанії провалилася.

Американська компанії 777 Partners не зумілиа знайти кошти, щоб викупити англійський Евертон. Тому, як і раніше, «іриски» залишаються у власності Фархада Моширі, який володіє клубом з 2016 року. Про це повідомило ВВС.

Зауважимо, що попередній договір про продаж Евертона був підписаний ще у вересні. Американська компанія мала час до 1 червня, щоб переказати гроші і закрити угоду.

Пресслужба Евертона повідомила, що клуб продовжить функціонувати у звичайному режимі і продовжить займатися пошуками нового власника.

  • У підсумковій таблиці англійської Прем’єр-ліги Евертон фінішував на 15 сходинці. Команда Шона Дайча попри покарання за порушення фінансового фейр-плей (мінус шість очок) зуміла зберегти прописку в еліті на наступний сезон.
  • Український оборонець «ірисок» Віталій Миколенко у сезоні 2023/24 років зіграв 43 поєдинки у всіх офіційних турнірах: два голи, один автогол.
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 28 мільйонів євро.