«Можна було 50 таких як я купити»: український гравець з АПЛ не зрозумів шаленої трансферної вартості Мудрика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
465
3 голоси
«Можна було 50 таких як я купити»: український гравець з АПЛ не зрозумів шаленої трансферної вартості Мудрика
Михайло Мудрик, фото: Getty Images
Півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк висловився про вінгера Челсі Михайла Мудрика. Він вважає, що тому дуже важко грати в АПЛ під тиском своєї величезної ціни.

Хавбек Брентфорда Єгор Ярмолюк висловився про вінгера Челсі Михайла Мудрика. Він вважає, що талант синіх поступово прогресує.

«Мудрик, як всі кажуть, і я скажу – швидкість, дриблінг. Він теж грає на топрівні. Не знаю, чому його хтось там хейтить чи ще щось. Мені подобається, як він грає. Скоро почне ще більше забивати, віддавати та й буде топгравець».

Футболіст погодився, що рівень тиску в Челсі та Брентфорді є непорівнянними.

«Це зовсім різне, так. Коли за тебе платять такі великі гроші – дуже важко грати під таким тиском. А коли це в Челсі, дуже важко».

Ярмолюк вважає, що для Челсі більш раціональною інвестицією було б купити десятки дешевих гравців, з яких декілька б вистрілили.

«Можна було 50 таких, як я, купити та й все. Три б точно вистрелили, грали б на топрівні. Не знаю, я б купив 50 таких, як я», – сказав Ярмолюк у програмі YouTube-каналу «ТРЕНДЕЦЬ».

  • Нагадаємо, що Ярмолюк перебрався до Брентфорда з Дніпра-1 влітку 2022 року за 1,5 мільйона євро. З того часу він провів за команду 30 матчів (результативними діями не відзначався);
  • Мудрик перейшов до Челсі з Шахтаря взимку 2023 року за 70+30 мільйонів євро. У 58 матчах він забив сім голів та оформив чотири асисти.