Мудрик має особистого патрона в Челсі: зірка лондонців і збірної Англії взяв українця під власну опіку

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
960
2 голоси
Мудрик має особистого патрона в Челсі: зірка лондонців і збірної Англії взяв українця під власну опіку
Михайло Мудрик, фото: Getty Images
Англійський захисник Челсі Бен Чілвелл, який є покровителем українського вінгера Михайла Мудрика, у наступному сезоні може стати лідером лондонців.

У наступному сезоні лідерами Челсі Михайла Мудрика можуть стати англійські захисники Бен Чілвелл та Ріс Джеймс, які повинні замінити 39-річного бразильця Тьяго Сілву.

Як повідомляє Evening Standard, попри травми, цей дует вразив офіційних представників лондонців за межами поля. Їх бачать на роль ментальних лідерів команди замість Сілви, який наприкінці сезону покине клуб.

За даними джерела, Чілвелл є дуже впевненим у спілкуванні, а коли у січні 2023 року в клуб перейшов Мудрик, то він «взяв його під своє крило», щоб допомогти звикнути до АПЛ та життя в Лондоні.

Джеймс своєю чергою більш спокійна людина, але коли його призначили капітаном минулого літа, англієць став прикладом для партнерів.

Також на роль потенційних лідерів розглядають хавбеків Конор Галлахер та Енцо Фернандеса.

Головний тренер Маурісіо Почеттіно вважає, що саме його штаб повинен розвивати особистості в роздягальні, але в Челсі впевнені, що нові лідери з'являться.

  • Зазначимо, що наразі Челсі посідає дев'яте місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 48 очок після 33 матчів;
  • Мудрик в нинішньому сезоні провів 37 поєдинків за синіх, у яких забив шість голів та виконав два асисти;
  • У четвер, другого травня, команда Почеттіно вдома прийме Тоттенгем у перенесеному поєдинку 26-го туру Прем’єр-ліги. Старт гри – о 21:30 за Києвом.