Мудрик та ще один гравець Челсі названі «провалом сезону»: для українця знайшли виправдання

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
70
1 голос
Мудрик та ще один гравець Челсі названі «провалом сезону»: для українця знайшли виправдання
Михайло Мудрик та Рахім Стерлінг. Фото: Google
Колишній оборонець національної збірної Франції та Челсі Вільям Галлас найбільше незадоволений виступом у поточному сезоні серед всіх гравців синіх у виконанні Рахіма Стерлінга та Михайла Мудрика.

Вільям Галлас отримав пряме питання стосовно того, кого з гравців Челсі він вважає головним провалом у поточному сезоні, тобто найгіршим серед всіх підопічних Маурісіо Почеттіно.

Француз не став виокремлювати одного і назвав двох: англійця Рахіма Стерлінга та українця Михайла Мудрика.  

«Стерлінг став великим розчаруванням. Коли дивлюся, як він грає, він не має вигляд гравця, який повернеться на той рівень, на якому він був у Ліверпулі та Манчестер Сіті.

Рахім нічого не показав. Для хлопця, який так багато виграв за свою кар’єру, він має робити набагато більше для Челсі», – сказав Галас про англійця.

Ще більш об’ємну і не дуже добру характеристику своєї гри в поточному сезоні від Галаса отримав на свою адресу Мудрик.

«Схоже, він не насолоджується футболом та часом, проведеним у Челсі. Коли він грає, видно, що це йому не подобається. Прикро, бо всі думали, що це буде сезон, коли він покаже свій потенціал. 

Ми не знаємо, що відбувається у його особистому житті. Ситуація з війною дуже важка – його сім’я досі може бути в Україні. Тільки гравці, які його оточують, хлопці, які живуть з ним кожного дня, знають відповідь», – сказав Галас в інтерв'ю порталу Gambling Zone.

  • Після 35-ти турів Челсі, маючи в доробку 48 залікових балів, займає дев'яту сходинку у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Мудрик та компанія вдома прийматимуть Тоттенхем. Лондонське дербі відбудеться вже завтра, 2 травня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 21:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за синіх 36 ігор у всіх офіційних турнірах: шість голів, два асисти.
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.
  • Рахім Стерлінг в сезоні 2023/24 рр. зіграв за Челсі 40 матчів: вісім голів, вісім асистів.
  • Transfermarkt виставив цінник на 29-річного англійця на позначці 25 мільйонів євро.