«Дилема Мудрика»: Михайло ризикує втратити місце у старті Челсі – в Англії винесли вердикт українцю

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
86
1 голос
«Дилема Мудрика»: Михайло ризикує втратити місце у старті Челсі – в Англії винесли вердикт українцю
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер Челсі Михайло Мудрик ризикує розпочати поєдинок 26-го туру АПЛ проти Тоттенхема з лави для запасних, бо українець не демонструє результативної гри протягом восьми останніх матчів синіх.

Британські журналісти з порталу Football.london в переддень лондонського дербі між Челсі та Тоттенхемом, вирішили подискутувати на тему стартового складу команди Маурісіо Почеттіно. 

Наші британські колеги не бачать в ньому Михайла Мудрика і навіть присвятили українцю окрему міні-статтю з красномовним заголовком «Дилема Мудрика». Аргументи, які навели журналісти наступні: 

«Михайло Мудрик виходив у стартовому складі в останніх трьох матчах АПЛ, але не зміг відзначитися результативними діями. Востаннє він відзначився голом у березневій грі з Ньюкаслом (3:2), більш ніж сім тижнів тому (вісім матчів).

Такого результату недостатньо, і це може означати, що Стерлінг повернеться в основу, якщо він відновиться. Рахім був відсутній у складі проти Астон Вілли (2:2) через травму спини, але може повернутися до гри з Тоттенхемом», – йдеться в матеріалі Football.london.

  • Після 35-ти турів Челсі займає дев'ятий щабель у турнірній таблиці АПЛ, маючи в доробку 48 залікових балів.
  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно вдома прийматиме Тоттенхем. Лондонське дербі відбудеться вже завтра, 2 травня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 21:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за синіх 36 ігор у всіх офіційних турнірах: шість голів, два асисти.
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.