Легенда Челсі виніс категоричний вердикт Мудрику і Ко: рекордсмен клубу за кількістю матчів дав оцінку команді

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
224
2 голоси
Легенда Челсі виніс категоричний вердикт Мудрику і Ко: рекордсмен клубу за кількістю матчів дав оцінку команді
Михайло Мудрик, фото: Getty Images
Легендарний ексзахисник Челсі Джон Террі, за який нині виступає український вінгер Михайло Мудрик, висловився про останні результати команди.

Колишній капітан Челсі Джон Террі прокоментував результати Михайла Мудрика і Ко. На його думку, треба запастися терпінням, адже в команді багато молоді.

«Я думаю, що всі повинні бути дуже терплячими в цьому питанні. І я кажу це, тому що я перебуваю поруч, я не є частиною першої команди, але я в академії. Іноді наші хлопці приїжджають туди, і ви можете побачити деяких з них».

Террі підкреслив, що команда може видавати яскраві матчі, згадавши домашню перемогу синіх над Евертоном (6:0) у 33-му турі АПЛ.

«У роздягальні є кілька якісних гравців, але вони ще діти. Чесно кажучи, вони немовлята, вони діти. Їм просто потрібно трохи часу. Ви бачили їхню гру, звідки вона взялася у матчі з Евертоном?», – наводить слова Террі портал Chelsea News з посиланням на Up Front.

  • Нагадаємо, що Террі виступав за Челсі з 2000 по 2017 рр. Він провів за команду рекордні 717 матчів, у яких забив 67 голів та віддав 27 результативних передач; Також встиг виграти з клубом 17 титулів;
  • Челсі наразі посідає дев'яте місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 47 очок після 32 проведених ігор;
  • Мудрик в цій кампанії відіграв за лондонців 36 матчів, у яких забив шість голів та віддав два асисти.