«Може опуститися ще нижче в ієрархії»: Мудрик почув невтішний вердикт – українцю в Челсі допоможе тільки одне

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
45
1 голос
«Може опуститися ще нижче в ієрархії»: Мудрик почув невтішний вердикт – українцю в Челсі допоможе тільки одне
Михайло Мудрик. Фото: Google
Англійські журналісти проаналізували нинішній сезон українського вінгера Михайла Мудрика у складі лондонського Челсі та розповіли, що врятує виступ гравця.

Наші колеги з Football.london опублікували матеріал присвячений лондонському Челсі. Журналісти розмірковують про сезон в АПЛ, який склався не надто успішно для синіх.

Пройшлися англійці і по персоналіям головного тренера Маурісіо Почеттіно, півзахисника Крістофера Нкунку та нашого вінгера Михайла Мудрика.

У статті йдеться про те, що багато хто очікував від українця яскравої гри у другому сезоні в АПЛ, але він її не продемонстрував, адже мав мало ігрового часу.

«Багато хто пророкував Михайлу Мудрику блискучу гру в цьому сезоні, який стане його першою повною кампанією в якості гравця Челсі. 

Однак цього не сталося. Звісно, це не лише вина українця, адже він зіграв менше 2000 хвилин у всіх турнірах цього сезону - показник, значно нижчий, ніж у решти нападників Челсі, за винятком Ноні Мадуке».

Британці не вважає, що Мудрика буде продано в літнє трансферне вікно, але він може мати ще менше ігрових хвилин, якщо лондонці підпишуть нового гравця в лінію атаки.

«Немає жодних ознак того, що Челсі планує продати Мудрика в найближче літнє трансферне вікно, але він цілком може опуститися ще нижче в ієрархії, якщо клуб вирішить посилити свою атакувальну ланку, що, схоже, і є планом. 

Те ж саме стосується і Мадуке, який не зміг продемонструвати свої незаперечні якості і талант на постійній основі в Челсі».

Наші колеги впевнені, що свої позиції у складі синіх наш співвітчизник може покращити, якщо якісно зіграє в шести поєдинках команди, які залишилися до кінця сезону.

«Мудрик починав п'ять з останніх семи матчів Челсі у всіх турнірах, причому останнім часом Почеттіно, схоже, більше довіряє 23-річному вінгеру. Від Мудрика залежить, як він проявить себе в останніх шести матчах сезону, щоб закріпити за собою місце в планах Челсі напередодні, схоже, грандіозної кампанії 2024/25», – пишуть журналісти.

  • Мудрик провів у нинішньому сезоні 36 матчів за Челсі у всіх турнірах, забив шість голів та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює нашого співвітчизника в 35 мільйонів євро.
  • Челсі посідає дев'яту позицію в турнірній таблиці АПЛ, маючи 47 очок в активі.