Зірка Голлівуду та володарка «Оскару» вболіває за Зінченка і Ко: відео емоційного моменту з відомою акторкою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
447
1 голос
Зірка Голлівуду та володарка «Оскару» вболіває за Зінченка і Ко: відео емоційного моменту з відомою акторкою
Леандро Троссар. Фото: Google
Відома голлівудська акторка Енн Хетевей під час інтерв’ю емоційно зізналася, що вболіває за лондонський Арсенал, у складі якого грає українець Олександр Зінченко.

Олександр Зінченко та лондонський Арсенал мають відомих вболівальників. Так, зірка Голлівуду Енн Хетевей давала інтерв’ю під час просунення фільму, у якому вона зіграла головну роль, Ідея тебе (The Idea of You).

Неочікувано партнер акторки по фільму Ніколас Галітцін глянув за кадр, напевно, у телефон, на якому йшла трансляція матчу «канонірів‎», а потім викрикнув: 

«‎Так, 1:0! Троссар».

Хетевей також позитивно відреагувала і навіть затупала ногами, а потім зізналася в коханні:

«‎Люблю тебе!».

Це була реакція акторів на гол Леандро Троссара у ворота Вулверхемптона (2:0) у суботньому матчі чемпіонату Англії. Хетевей пояснила ситуацію інтерв'юерці, що вона вболівальниця Арсеналу.

  • Нагадаємо, що Хетевей отримала Оскар за жіночу роль другого плану у фільмі «Знедолені‎».
  • Сьогодні, 23 квітня, Арсенал Зінченка, який залишився у запасі, розпочав гру проти Челсі Михайла Мудрика. На четвертій хвилині зустрічі точним ударом відзначився все той же Троссар.
  • Після 33-х зіграних матчів у першості Англії «каноніри‎» мають у своєму активі 74 очка та посідають перше місце у турнірній таблиці АПЛ.