Шанс для Мудрика: лідер Челсі ризикує пропустити матч проти Зінчека і Ко – Почеттіно зробив заяву

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
102
1 голос
Шанс для Мудрика: лідер Челсі ризикує пропустити матч проти Зінчека і Ко – Почеттіно зробив заяву
Михайло Мудрик і Коул Палмер. Фото: Google
Один з лідерів лондонського Челсі Коул Палмер пропустив останнє тренування синіх і ризикує не потрапити до заявки Маурісіо Почеттіно на гру 34-го туру АПЛ проти Арсенала. За таких розкладів, його місце в основі може посісти Михайло Мудрик.

Вже завтра, 23 квітня, відбудеться лондонське дербі між Арсеналом та Челсі. В переддень матчу проти «канонірів» наставник синіх Маурісіо Почеттіно під час регламентної пресконференції поспілкувався з представниками ЗМІ й ошелешив всіх новиною про те, що в Коула Палмера є певні проблеми зі здоров’ям.

«Не думаю, що він може бути задіяний, але ми повинні оцінити його завтра, і тоді ми зможемо вирішити точно.

Та навіть якщо завтра він буде в порядку, можливо, він не в оптимальному стані, щоб грати. Сподіваюся, що він зможе відновитися від якомога швидше і знову бути залученим до команди», – наводить слова Почеттіно портал Football.london. 

Почеттіно не став уточнювати, що саме з Палмером і хто може його замінити. Однак, зважаючи на те, що Михайло Мудрик у цьому сезоні вже кілька разів діяв у центрі, тобто на позиції Палмера, саме українець має реальний шанс розпочати гру проти Арсенала зі старту.

На внутрішній арені після 33-х турів (31 зіграний матч) Челсі має в доробку 47 очок та займає дев'ятий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • Пождинок проти одного з найпринциповіший суперників – Арсенала, який заплановано на завтра, 23 квітня, розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за Челсі 34 матчі у всіх офіційних турнірах: шість голів, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.