Вулверхемптон – Арсенал: аналітики назвали фаворита матчу АПЛ та оцінили шанси Зінченка на гол

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
63
1 голос
Вулверхемптон – Арсенал: аналітики назвали фаворита матчу АПЛ та оцінили шанси Зінченка на гол
Олександр Зінченко. Фото: Google
У неділю, 20 квітня, буде зіграно поєдинок 34-го туру АПЛ між Вулверхемптоном та лондонським Арсеналом. Букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом у цьому протистоянні.

📆 Сьогодні, 20 квітня, буде зіграно поєдинок 34-го туру англійської Прем'єр-ліги між Вулверхемптоном та Арсеналом.

🏟 Матч відбудеться на стадіоні «Молінью» у Вулверхемптоні.

⏰ Гра розпочнеться о 21:30 за Києвом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх та вже визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це колектив Мікеля Артети.

Коефіцієнти на матч Вулверхемптон VS Арсенал:

  • Перемога Вулверхемптона – 9.10
  • Нічия – 5.40
  • Перемога Арсенала – 1.37

Що стосується результативності матчу, то букмекери вважають, що гра має потішити глядачів чималою кількістю голів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.64.

Щодо індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом мають нападники «канонірів» Едді Нкетіа та Габріел Жезус – на обох по 2,50.

Є в лінії і прізвище українського бека Арсенала Олександра Зінченка, появу на полі якого зі старту прогнозують британські журналісти. Його гол коштує дуже солідно – 8,5.

До очного протистояння Вулверхемптон та Арсенал підходять посідаючи 11-ту та другу сходинки в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги відповідно.

  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.