«Не настільки надійна фігура»: Мудрика не бачать у складі Челсі на матч проти Ман Сіті – невтішний вердикт

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
41
2 голоси
«Не настільки надійна фігура»: Мудрика не бачать у складі Челсі на матч проти Ман Сіті – невтішний вердикт
Михайло Мудрик. Фото: Google
Британські журналісти впевнені, що український вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик поєдинок 1/2 фіналу Кубка Англії проти Манчестер Сіті розпочне на лаві запасних. Зі старту має вийти більш досвідченіший Рахім Стерлінг.

Наші британські колеги Боббі Вінсент та Том Коулі з порталу Football.london перед поєдинком 1/2 фіналу Кубка Англії між Манчестер Сіті та Челсі вирішили подискутувати щодо стартового складу команди Маурісіо Почеттіно.

Зважаючи на те, що в Україні нас найбільше цікавлять перспективи нашого співвітчизника Михайла Мудрика, Sport-express.ua виокремив саме ті слова з дискусії, котрі стосувалися його. 

«Михайло Мудрик провів не найкращий свій матч проти Евертона (6:0). Натомість Стерлінг був блискучим у грі проти Сіті (1:1), коли команди зіграли внічию на «Етіхад» (25-й тур АПЛ), тож він має повернутися на гру проти свого колишнього клубу», – сказав Вінсент.

Солідарний зі своїм колегою був і Том Коулі. Він також вважає, що місце у старті Стерлінга не підлягає сумнівам.

«Він дійсно повинен грати. Не обов'язково за формою, а за логікою. 29-річний гравець був чудовим проти своєї колишньої команди в лютому і мав би забити більше, ніж один гол. 

Мудрик ще не настільки надійна фігура. Стерлінг також краще тримає м'яч, що буде мати ключове значення», – висловив свою думку Коулі.

  • Поєдинок 1/2 фіналу Кубка Англії Манчестер Сіті – Челсі буде зіграно сьогодні, 20 квітня. Початок матчу о 19:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за Челсі 34 матчі у всіх офіційних турнірах: шість голів, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.