Челсі Мудрика стане чемпіоном, а що там Арсенал Зінченка: суперкомп'ютер назвав переможців АПЛ до 2100 року

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
119
1 голос
Челсі Мудрика стане чемпіоном, а що там Арсенал Зінченка: суперкомп'ютер назвав переможців АПЛ до 2100 року
Михайло Мудрик. Фото: Google
Штучний інтелект ChatGPT спрогнозував переможців АПЛ до 2100 року. Суперкомп'ютер бачить чемпіоном Англії у цьому столітті й команди, за які зараз виступають українські футболісти.

АПЛ заснували у 1992 році і з того часу лише сім команд вигравали чемпіонат елітного дивізіону Англії (Челсі, Манчестер Сіті, Ліверпуль, Манчестер Юнайтед, Лестер, Блекберн та Арсенал).

Штучний інтелект вважає, що у цьому столітті турнір зможуть виграти й інші команди. Так, суперкомп'ютер вважає, що Евертон, за який зараз грає Віталій Миколенко, виграє титул у сезоні 2028/39.

Михайлу Мудрику і його Челсі чекати тріумфу значно менше. Лондонці виграють чемпіонат у сезоні 2025/26. Арсенал, де на сьогоднішній день виступає Олександр Зінченко, також виграє англійську першість, але у далекому сезоні 2049/50.

Борнмут та Брентфорд, кольори яких захищають зараз Ілля Забарний та Єгор Ярмолюк, у цьому столітті не зможуть стати володарями кубку АПЛ.

Цього року чемпіонську гонку виграє Манчестер Сіті, який зуміє захистити титул і у наступному сезону.

  • Після 32-х турів чемпіонату Англії саме команда Хосепа Гвардіоли очолює турнірну таблицю з 73-ма очками в активі. Арсенал йде на другій позиції з 71-м балом, випереджаючи Ліверпуль за додатковими показниками.