Не Ліверпуль: у колишнього тренера Шахтаря з’явився несподіваний варіант – який клуб може очолити Де Дзербі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
394
1 голос
Не Ліверпуль: у колишнього тренера Шахтаря з’явився несподіваний варіант – який клуб може очолити Де Дзербі
Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі у новому сезоні може переїхати до Манчестера та очолить місцевий Юнайтед. За інформацією ЗМІ з Великої Британії, італійський фахівець є головним претендентом на заміну Еріку Тен Хагу.

Колишній головний тренер донецького Шахтаря та чинний менеджер Брайтона, як прийнято говорит у Великий Британії, Роберто Де Дзербі може залишити свій нинішній клуб у кінці поточного сезону.

За інформацією англійського журналіста Стіва Бейтса, італійський тренер може очолити одного з грандів АПЛ Манчестер Юнайтед, котрий нині перебуває у стадії стагнації. Справа в тім, що чинний наставник «червоних дияволів» Ерік тен Хаг не виправдовує сподівань керівництва клубу на чолі з Джимом Реткліффом і, ймовірно, його попросять на вихід по завершенню сезону, у випадку, якщо МЮ не проб'ється до єврокубків.

Зауважимо та нагадаємо, що Де Дзербі дуже активно сватають до Ліверпуля на заміну Юргену Клоппу та Баварії, де геть не справляється зі своїми обов'язками Томас Тухель.

  • Брайтон після 31-го туру займає дев'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи 43 очки в доробку. У наступному турі «чайки» полетять на виїзд до Бернлі. Поєдинок заплановано на 13 квітня. Початок гри о 17:00.
  • Манчестер Юнайтед нині тримається на шостому щаблі. Відставання від четвертого, лігочемпіонівського місця, складає 11 очок.
  • Роберто Де Дзербі працював з Шахтарем у сезоні 2021/2022 років. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну італієць залишив свою посаду в донецькому клубі.
  • У вересні 2022 року італійський фахівець очолив Брайтон. Його контракт з «чайками» чинний до літа 2026-го.