Власник Челсі зробив однозначну заяву, що стосується Мудрика: мільярдер розставив всі крапки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6414
3 голоси
Власник Челсі зробив однозначну заяву, що стосується Мудрика: мільярдер розставив всі крапки
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Співвласник Челсі Тодд Боелі, кольори якого захищає Михайло Мудрик, попри усі невдачі, готовий й надалі займатися клубом. Він вірить у прогрес із часом.

Співвласник Челсі Тодд Боелі заявив, що спокійно ставиться до невдач клубу у перші два роки свого керівництва. Він вірить, що команда ще зможе вийти на високий рівень.

«Ми просто повинні дозволити процесу розвиватися і дати їм час перетворитися з неймовірних індивідуальних гравців з чудовими навичками на команду. Хороша новина полягає в тому, що людям не байдуже».

Також Боелі закликав суспільство не жити завищеними очікуваннями та спокійно сприймати непростий шлях прогресу Челсі.

«І погана новина в тому, що люди надто переймаються. Це призводить до того, що вони розчаровуються в команді та власниках. Я це розумію, але ми просто повинні продовжувати йти своїм шляхом», – сказав бізнесмен в інтерв'ю для Forbes.

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні Челсі посів лише 12-те місце в АПЛ;
  • В нинішній кампанії після 28 зіграних матчів Челсі посідає 11-те місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 40 балів;
  • При цьому за нового керівництва було вкладено понад мільярд доларів в клуб;
  • 70+30 мільйонів євро було заплачено Шахтарю за українського вінгера Михайла Мудрика у січні 2023 року;
  • Усього за цей час він у 48 матчах забив шість голів та віддав чотири асисти. Його контракт із клубом чинний до 30 червня 2031 року.