«Арсенал був ґрандіозним»: коментатор похвалив команду Зінченка за гру проти Ман Сіті у центральному матчі АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
96
1 голос
«Арсенал був ґрандіозним»: коментатор похвалив команду Зінченка за гру проти Ман Сіті у центральному матчі АПЛ
Такехіро Томіясу та Ерлінг Холанд. Х-акаунт Арсенала.
Футбольний коментатор Ігор Бойко поділився враженнями від центрального поєдинку 30-го туру АПЛ між чинним чемпіоном Англії Манчестер Сіті та лондонським Арсеналом, який завершився безгольовою нічиєю.

Ігор Бойко виправдав головного тренера лондонського Арсенала Мікеля Артету за його відверто оборонну модель гри на поєдинок проти Манчестер Сіті у 30-му турі англійської Прем’єр-ліги (0:0).

«Насправді, Арсенал був ґрандіозним. У матчі проти Ман Сіті Арсенал хотів оборонятися та готовий був відмовитися від усього, аби надійно це робити.

Ґабріел Жезус був привʼязаним до Ківйора, центрбеки намагалися навипередки зіграти проти Холанда, дати йому копняка. Голи? Вони будуть з Лутоном. Із Ман Сіті Арсенал влаштувало те, що голів не було», – написав Бойко в своєму телеграм-каналі «Противний голос».

Український оборонець Арсенала Олександр Зінченко увесь матч проти Ман Сіті провів на лаві запасних.

Після очного протистояння Манчестер Сіті та Арсенал посідають третє та друге місця у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги відповідно. В активі «канонірів» 65 очок, у «містян» на пункт менше – 64. Лідером чемпіонських перегонів є Ліверпуль – 67 залікових балів.

  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 29 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.