«Він лідер»: Забарний назвав найкращого гравця у світі на його позиції і згадав гру проти Холанда

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
227
1 голос
«Він лідер»: Забарний назвав найкращого гравця у світі на його позиції і згадав гру проти Холанда
Ілля Забарний. Фото: Google
Центральний захисник національної збірної України та англійського Борнмута Ілля Забарний назвав найкращого футболіста на своїй позиції та дав характеристику Ерлінгу Холанду.

Ілля Забарний вважає, що захисник Ліверпуля Вірджіл Ван Дейк є найкращим центральним оборонцем у сучасному футболі, тому що вміє вести діалог з командою та є справжнім лідером на полі.

«Ван Дейк найкращий через його позицію, те, як він розмовляє з товаришами по команді. Він лідер. У спорті, коли іноді справи йдуть не так, як хотілося б, потрібно прокинутися, і в кожній команді є такі гравці».

Українець назвав характеристики, які допомагають Ерлінгу Холанду з Манчестер Сіті бути одним з найсильніших нападників АПЛ.

«Холанд - хороший нападник, один із найкращих, і я розумію, чому. Він швидкий, сильний, добре б'є і добре захищає м'яч. У нього дуже складно відібрати м'яч», – розповів Забарний в інтерв'ю Тhetimes.

  • Борнмут після 30-ти турів (29 зіграних матчів) має в доробку 38 залікових пунктів та займає 13-ту сходинку у турнірній таблиці англійській Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі Борнмут зіграє проти Крістал Пелас. Гра запланована на 2 квітня. 
  • Ілля Забарний в поточному сезоні провів за Борнмут 34 поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро.