Мудрик взяв участь у цікавому челенджі: один з гравців Челсі змусив українця задуматися

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
440
2 голоси
Мудрик взяв участь у цікавому челенджі: один з гравців Челсі змусив українця задуматися
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер лондонського Челсі та збірної України Михайло Мудрик прийняв участь у цікавому челенджі від пресслужби синіх, у якому потрібно було відгадати своїх одноклубників за місцем їх народження.

Михайло Мудрик активно приймає участь у різних челенджах, які вигадує пресслужба Челсі. Цього разу українцю називали місто та країну, а він повинен був вгадати, хто там з його одноклубників народився.

Наш співвітчизник гідно проходив випробування та знав, що Рахім Стерлінг народився на Ямайці, а Аксель Діссасі у Парижі. Проте у вінгера виникли складності, коли треба було назвати футболіста синіх, який з’явився на світ в австрійському Айзенштадті.

У цьому місті народився Карні Чуквуемека, який виступає у складі молодіжної збірної Англії, а тому таке питання було надто складним.

▶️  Кумедне відео за участі Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 30 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.
  • Після 28-му турів Челсі займає 11-й щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно вдома прийматимуть Бернлі. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри о 17:00.