«Мудрик за збірну показав, на що він здатен»: в Англії залишили послання Почеттіно щодо ролі українця в Челсі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
15402
9 голосів
«Мудрик за збірну показав, на що він здатен»: в Англії залишили послання Почеттіно щодо ролі українця в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Англійські журналісти оцінили гру вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика у складі національної збірної України проти боснійців та зробили висновки щодо найближчого майбутнього нашого співвітчизника у складі команди Маурісіо Почеттіно.

Михайло Мудрик є одним з тих футболістів Челсі, які можуть претендувати на частіше потрапляння у стартовий склад своєї команди. Таку думку висловило видання Football.london, оцінивши виступ українця у грі з Лестером. 

«Серед тих, хто сподівається стабільно потрапляти до стартового складу є Мудрик. Протягом останніх тижнів він час від часу грав у центрі поля, демонструючи нову сторону своєї гри. 

Хоча під час перемоги над Лестером 4:2 минулої неділі він був замінений раніше, ніж сподівалися вболівальники на «Стемфорд Брідж», він вразив своїми діями в роботі з м'ячем».

Гравець Челсі яскраво проявив себе у поєдинку за збірну України проти боснійців саме на лівому фланзі атаки. Так вважають наші британські колеги.

«Тепер, вийшовши на поле за свою збірну під час останньої міжнародної перерви в сезоні, Мудрик показав, на що він здатен, коли його повернули на більш звичну для нього ліву позицію». 

Англійська преса відзначила участь Мудрика в атаці, яка призвела до першого голу українців у ворота боснійців.

«Починаючи відбірковий матч Євро-2024 проти Боснії та Герцеговини, Мудрик опустився глибоко, щоб відібрати м'яч, а потім відкрився на слабшу праву ногу, віддав передачу партнеру по команді, а потім спостерігав за тим, як його країна зрівняла рахунок».

В Англії не відкидають той факт, що Почеттіно може випустити Михайла на фланзі, адже його конкурент Стерлінг виглядає невпевнено.

«Тепер він сподівається, що знову отримає шанс вплинути на гру Челсі в атаці після того, як погана форма Рахіма Стерлінга стала очевидною для вболівальників. Мудрик - не єдиний, хто під час перерви намагався привернути увагу головного тренера», – пишуть журналісти.

  • Челсі наступний матч зіграє з Бернлі 30 березня в рамках АПЛ. Початок гри о 17:00 за Києвом.
  • У чемпіонаті Англії команда українця з 39-ма очками в активі посідає 11-те місце турнірної таблиці.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 30 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.