Мудрик офіційно отримає нового тренера в Челсі: раніше спеціаліст працював з іншим українцем в АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1093
1 голос
Мудрик офіційно отримає нового тренера в Челсі: раніше спеціаліст працював з іншим українцем в АПЛ
Бернардо Куева. Фото: Google
Лондонський Челсі Михайла Мудрика узгодив з Брентфордом, за який виступає Єгор Ярмолюк, перехід тренера щодо стандартів Бернардо Куеви влітку.

Михайло Мудрик отримає нового наставника в Челсі вже влітку. Але відразу відзначимо, що мова йде не про звільнення головного тренера лондонців Маурісіо Почеттіно, а про фахівця, який буде покращувати гру «аристократів» при стандартних положеннях.

Саме такого спеціаліста «пенсіонери» знайшли у Брентфорді Єгора Ярмолюка в обличчі Бернардо Куеви. Про це повідомила пресслужба Челсі.

Почетіно підтримав ідею переходу тренера, а сині планують створити цілий відділ, який буде відповідати за стандарти у команді. Очолюватиме цю команду саме Куева.

Нагадаємо, що Брентфорд в нинішньому сезоні забив 40 голів, з яких сім - це стандартні положення (18%). В минулому сезоні було 58 голів, з них 16 - стандартні положення (27,5%).

Відомий інсайдер Фабріціо Романо у своєму твіттері повідомив, що лондонці заплатять Брентфорду відступні за фахівця у розмірі одного мільйона фунтів стерлінгів.

  • Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 29 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі. Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.
  • Після 28-му турів Челсі займає 11-те місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. У наступному турі команда вдома прийматиме Бернлі 30 березня.